Home » Favbet Bonus Na Prvi Depozit
Datum objave: 25.05.2023
Datum ažuriranja: 05.07.2023

Favbet Bonus Na Prvi Depozit

BONUS NA PRVI DEPOZIT
100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 700€ + 30€ RISK-FREE BET + 200 BESPLATNIH VRTNJI

BONUS NA PRVI DEPOZIT

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 700€ + 30€ RISK-FREE BET + 200 BESPLATNIH VRTNJI

Promocija vrijedi za sve novo registrirane igrače i vrijedi u periodu od 01.01.2023. do 31.12.2023. u 23:59.

Svi korisnici koji se registriraju u navedenom periodu dobivaju bonuse dobrodošlice u iznosu od 30 EUR Risk Free Bet opcije, 200 besplatnih vrtnji i 100% bonusa na prvu uplatu do 700 EUR.

Prilikom registracije igraču će automatski biti dodijeljena opcija za okladu bez rizika, odnosno da igrači za okladu, nakon što izvrše uplatu na svoj korisnički račun, po svom izboru aktiviraju opciju “RISK-FREE BET”, te u slučaju da listić nije dobitan, na račun se vraća uloženi novac.

U slučaju dobitnog listića, opcija će se smatrati iskorištenom, dok će dobitak u potpunosti biti isplaćen na igračev račun.

Maksimalni iznos dodijeljene RISK FREE bet opcije po igraču je 30 EUR, dok RFB promocija ima valjanost od 10 dana od datuma izdavanja iste (odnosno Vaše registracije).

Promociju je moguće iskoristiti samo za pojedinačnu okladu s najmanjim tečajem od 1.5, ili na listić s više događaja – uključujući više kombiniranih oklada (oklade događaja uživo i prije početka događaja) – ili na sistemskom listiću u kojem svaki događaj ima tečaj od minimalno 1.5.

Nakon što su novčana sredstva dodijeljena na račun igrača u slučaju dobitne ili gubitne risk-free oklade, igrač prije nego li povuče sredstva, dužan je uplatiti oklade u iznosu ne manjem od vrijednosti odigrane risk-free oklade i minimalnog tečaja od 1.5 (ako je riječ o listiću s više događaja ili sistemskom listiću svaki događaj treba imati tečaj od minimalno 1.5). Samo sportske oklade (oklade prije početka događaja ili oklade uživo) uzimaju se u obzir, kao i oklade iz Cybersport kategorije (E-nogomet, E-Košarka, E-Tenis, E-Hokej).

Ako se ne iskoristi “RISK FREE BET” opcija prilikom kreiranja oklade nije moguće naknadno tražiti uključenje te iste opcije.

U sklopu ove promocije moguće se kladiti na događaje uživo, prematch ponudu i virtualne igre.

Ostala ponuda na stranici ne ulazi u uvjete ove promocije.

Ako je uloženi novac na listiću veći od 30 EUR (prije manipulativnih troškova) oklada ne podliježe uvjetima RFB promocije.

Sredstva uplaćena korištenjem risk free bet promocije u slučaju zatvaranja računa nije moguće isplatiti prije ostvarivanja svih uvjeta ove promocije.

Promocija vrijedi isključivo za novoregistrirane igrače.

Kada igrač napravi prvi depozit u roku od 48 sati od njegove prve uplate aktivira mu se opcija (Dobrodošli u Favbet!). Kada igrač napravi drugi deposit u iznosu od minimalno 7€ (52,74 HRK) na favbet račun, u korisničkom profilu mu se aktivira opcija odigravanja bonusa koju je potrebno pokrenuti na tipku “Kreni” i odigrati spomenuti iznos kako bi osvojio 100 besplatnih vrtnji.

Kada igrač napravi treći depozit u iznosu od minimalno 7€ (52,74 HRK), aktivira mu se mogućnost odigravanja (Kreni) u korisničkom profilu za sljedećih 100 besplatnih vrtnji.

Vrtnje se dodjeljuju na igri Burning Hot. Iznos jedne vrtnje je 0,05 EUR (0,38 HRK).

Igrač osvaja 100% bonusa na prvi depozit koji mora biti minimalno 15 EUR (113,02 HRK), do maksimalnog iznosa od 700 EUR (5.274,15 HRK).

Kako bi igrač osvojio pravo na 100% bonusa mora inicijalni ulog odigrati 20x.

FavBet zadržava pravo prekinuti promociju ili izmijeniti uvjete prije navedenog datuma, bez prethodne najave.

Favbet Bonus 700EUR